Nasi Darczyńcy

Jak zostać darczyńcą?

Fundacja RC fkr nie prowadzi działalności i jest organizacją pożytku publicznego, z tego względu głównie utrzymuje się z darowizn i projektów, które są dofinansowane.

Dlatego zachęcamy do czynnego wsparcia naszej działalności na rzecz osób z niepełnosprawnością chorych i zaburzonych psychicznie. Wspomagając nas nawet złotówką, umożliwia to nam utrzymanie działań które nie otrzymały dofinansowania jak i możliwość przystąpienia do konkursów o dofinansowanie projektów w których bardzo często trzeba wnieść wkład własny finansowy.

Certyfikat Darczyńcy

Nasi Partnerzy

Uniwersytet WSB Merito
CHP- Centrum Higieny Psychicznej
www.chp-psychohygiene.com

Jak zostać naszym partnerem?

Wiarygodni partnerzy, którzy wspierają nas na wiele sposobów są kluczowym elementem dzięki którym jesteśmy w stanie realizować naszą misję. Jako partner Fundacji RC fkr możesz osiągnąć bardzo wiele. Długoterminowe zaangażowanie i regularne wsparcie (obojętnie w jakiej formie) dla Fundacji RC fkr da Tobie i Twoim pracownikom poczucie stałego zaangażowania w dobrą sprawę, oraz zapewni stabilny rozwój Twojej strategii CSR.

Fundacja RC fkr oferuje długofalowe, dostosowane do indywidualnych potrzeb i możliwości modele współpracy. Każde z naszych partnerstw to indywidualna koncepcja działań marketingowych, prasowych i CSR.

Działania te zostaną opracowane wspólnie z Tobą. Tylko dzięki Waszemu wsparciu możemy jeszcze skuteczniej wypełniać swoje zadanie.

Zostań Partnerem DAJĘ-MOC już dziś!